Skip to content
Kezdőlap » Blog » Szuper gyerekbarát szendvicsek

Szuper gyerekbarát szendvicsek

Néha igazi harc egy gyerekbe pár falatot belekönyörögni. Ha megmakacsolja magát, akkor aztán csinálhatsz bármit, akkor sem fog egy falatot enni, nehogy egy egész szendvicset!

Viszont ha érdekesen, viccesen, kicsit másként tálalod fel ugyanazt, sokkal szívesebben megeszik. A kisfiam imádja ezeket a szendvicseket. Ha nem akar enni, vagy csak szeretném feldobni a napját, mert kicsit bal lábbal kelt fel, akkor mindig kitalálok valamit. Ilyenkor csillog a szeme, és azon nyomban neki is áll enni. 

Miután megszületett a kislányom, akkor pedig még a lányosabb ötleteket is kellett keresnem.

Hoztam pár szendvicses ötletet, amivel te is feldobhatod a reggeleket, vagy akár a vacsorákat.

A legtöbbnél nincs szükség semmi extra alapanyagra, vagy eszközre, csak egy éles késre és egy kis kreativitásra. 

Számos szendvics

Ha most tanuljátok a számokat, már reggel is tudtok gyakorolni. Késsel vágd ki a számokat, de használhatsz süti kiszúrót is. Lehet az alapja kenyér, amit megkenhetsz margarinnal vagy lekvárral. De süteményeket is használhatsz.

A kép forrása: www.pixabay.com

Vicces szendvics

Ebben a szendvicsben kicsit átrendezték a hozzávalókat, és rögtön egy mókás szendvics lett belőle. Egyszerűen nem lehet megállni a mosolyt a láttukra.

Külön előnye ezeknek a szendvicseknek, hogy még a zöldséget is könnyebb megetetni a gyerekekkel.

A kép forrása: www.dreamstime.com

Állatos szendvicsek

Ezeket a szendvicseket még az abszolút kezdők is meg tudják csinálni. Semmilyen extra hozzávaló nem szükséges hozzá, a kicsik (és a nagyobbak is) mégis jó ízűen fogják elfogyasztani.

A képek forrása: www.pixabay.com

Kalózos szendvics

Igaz, ehhez már egy kicsit több kézügyességre van szükség, de kisfiúknak tökéletes. Főleg jól jöhet, ha beköszönt a gyermekünknél a kalóz korszak.

A kép forrása: www.pixabay.com

Virágos szendvics

És a lányokról sem feledkeztem meg! A kis hercegnők örömmel eszik meg a nap bármely szakába, hiszen ki mondana nemet egy csokor „virágnak”?

Te szoktál ilyen egyedi, akár vicces szendvicseket készíteni a gyerekeidnek? Ha pedig inkább egy finom, omlós kakaós csigát készítenél, akkor itt találsz egy szuper receptet: A legfinomabb kakaós csiga receptje

3 thoughts on “Szuper gyerekbarát szendvicsek”

  1. Pingback: Gyerekbarát szendvicsek -

  2. Pingback: Húsvéti reggeli – egy kicsit másként -

  3. Pingback: Kis (nagy) ajándék -

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük